• Transport i shpejtë me korrier
 • Produkte të Çertifikuara
 • Zgjidhni numrin dhe ngjyrën
 • Këpucë Black FitKëpucë Black Fit
  Club5 -2.000 Lekë

  Këpucë Black Fit

  Dizenjuar për të përmirësuar mënyrën e jetesës duke ndryshuar mënyrën se si ju ecni. Walkmaxx Black Fit me shollë të harkuar janë të rehatshme dhe fleksibël.

  Çmimi 8.490 Lekë

  Club5*: 6.490 Lekë

  Më shumë

  Këpucë Black Fit

  Dizenjuar për të përmirësuar mënyrën e jetesës duke ndryshuar mënyrën se si ju ecni. Walkmaxx Black Fit me shollë të harkuar janë të rehatshme dhe fleksibël.

  Më shumë
 • Pantofla SlippersPantofla Slippers
  -50%

  Pantofla Slippers

  Pantoflat Walkmaxx në 2 ngjyra për këmbë të relaksuara dhe pa dhimbje të cilat përmirësojnë qëndrimin dhe qarkullimin e gjakut.

  Çmimi normal: 2.990 Lekë

  Çmimi 1.490 Lekë

  Më shumë

  Pantofla Slippers

  Pantoflat Walkmaxx në 2 ngjyra për këmbë të relaksuara dhe pa dhimbje të cilat përmirësojnë qëndrimin dhe qarkullimin e gjakut.

  Më shumë
 • Atlete LeisureAtlete Leisure

  Atlete Leisure

  Çmimi 6.990 Lekë

  Club5*: 3.490 Lekë

  Më shumë

  Atlete Leisure

  Më shumë
  • Atlete Leisure
   -50% Club5

   Atlete Leisure Bojeqielli

   Çmimi 6.990 Lekë

   Club5*: 3.490 Lekë

   Më shumë
  • Atlete Leisure
   -50% Club5

   Atlete Leisure Blu

   Çmimi 6.990 Lekë

   Club5*: 3.490 Lekë

   Më shumë
  • atlete Activemaxx
   -50%

   Atlete Activemaxx

   Çmimi normal: 8.490 Lekë

   Çmimi 4.245 Lekë

   Më shumë
  • atlete Activemaxx
   -50%

   Atlete Activemaxx

   Çmimi normal: 8.490 Lekë

   Çmimi 4.245 Lekë

   Më shumë
  • Dërgesa në të gjitha qytetet e SHQIPËRISË!
   Produkti vijnë për 2-3 ditë!
  • Produkte të Kontrolluara dhe Çertifikuara
   Produkte cilësore
  • Keni pyetje?
   Na telefononi në numrin 044514464
  • Të dhënat janë të sigurta!
   Të dhënat do të përdoren vetëm nga kompania jonë për qëllimet e saj!

  Walkmaxx

  Këpucët Walkmaxx me shollë të rrumbullakët parandalojnë dhimbjet e shpinës kur ju ecni. Këpucë për femra dhe këpucë për meshkuj! Pupat Balerinat për femra me shumë ngjyra! Sandale dhe shapka për plazh dhe për shtëpi! Zbuloni këpucë me shumë oferta për të gjitha stinët!
  Regjistrohu Falas në Newsletter!

  Na telefono

  Për ndihmë me blerje, këshilla dhe porosi na telefononi në 04 451 44 00

  Operatorët tanë do të jenë në dispozicion për këshillat, sugjerimet dhe pyetjet tuaja.