Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë
  • Atlete Trend Sneaker Knit

    Modeli me i ri nga Walkmaxx, linja e bërë me shollë të sheshtë. Një kombinim i rehatisë dhe dizajnit për tu dukur dhe ndjerë sa më mirë.

    50% ULJE

  • TË REJA

    Balerina Komfort Knit

    *

PRODUKTE TË REJA

DISA NGA MË TË PREFERUARAT

NE BRËNDËSI TË LABORATORIT TË REHATISË

Zotërimi dhe inovacioni janë karakteristikat që na identifikojnë. A e dini se çfarë duhet për të bërë këpucët tona ikonike dhe të rehatshme?