Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

HISTORIA JONË

ÇDO HAP QË KEMI HEDHUR NË TË KALUARËN NA TREGON KU JEMI SOT. NË ÇDO HAP, MË SHUMË NJERËZ NA JANË BASHKUAR NË UDHËTIMIN TONË DREJT TË ARDHMES

Megjithëse marka Walkmaxx është mjaft e re, misioni ynë për të siguruar rehati në çdo hap ka mbetur i njëjtë gjatë gjithë këtyre viteve dhe do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

Ajo që filloi si një kompani me një palë këpucë në 2010 është tani një lëvizje e njohur ndërkombëtarisht dhe e suksesshme me mbi një milion klientë të kënaqur.

2010

 

UDHËTIMI PREJ NJË MIJË MILJESH FILLON ME NJË PALË KËPUCË TË VETME.

Ne lançuam modelin e parë të këpucëve - Walkmaxx Black. Ky është hapi i parë i krijimit të një marke që së shpejti do të dashurohet nga mijëra.

2012

 

LËVIZJA FILLON

Portofoli ynë fillon të zgjerohet si përgjigje ndaj nevojave të klientëve tanë. Walkmaxx po bëhet një markë e njohur e këpucëve funksionale dhe të rehatshme në të gjithë Evropën me 15+ modele.

2015

 

SA MË SHUMË AQ MË I LUMTUR

Me zgjerim të mëtejshëm të portofolit, ne tani ofrojmë më shumë se 50 modele.

2016

 

KLIENTËT TANË NË RRADHË TË PARË

Ne zhvillojmë tre linja për të kënaqur nevojat specifike të klientit dhe për të lehtësuar çështjet e lidhura me këmbë. Ne zhvillojmë linjën Fit, Pure dhe Comfort.

2017

 

FREE SPIRITS

Ne fillojmë koleksionin tonë të parë me fokus në rehati superiore, e cila promovon lirinë e lëvizjes dhe rezulton në një mënyrë jetese më aktive.

2019

 

MË SHUMË STIL

Linja jonë Trend me dizajnin e saj bashkëkohor është një hap i rëndësishëm për kepucë moderne.

2020

 

DHJETË VJET REHATI

Ne festojmë 10 vjetorin tonë me numra mbresëlënës - kemi shitur pothuajse 7 milion këpucë në më shumë se 20 vende.

2021

 

HAPI NË TË ARDHMEN

Ne mirëpresim linjën më të re të këpucëve, linjën e re të sheshtë, të dalluar me kombinimin perfekt të rehatisë dhe dizajnit në modë.

WALKMAXX BËN HAPA TË RËNDËSISHËM PËRPARA.

Në portofolin e Walkmaxx ne do të prezantojmë koleksionin tonë të parë të këpucëve të qëndrueshme - Walkmaxx Green. Duke minimizuar gjurmë negative në mjedis, siguron që klientët tanë mund të bëjnë zgjedhje të përgjegjshme dhe të luajnë rolin e tyre në krijimin e një të ardhme më të qëndrueshme. Projektimet tona të bazuara në këpucë të lehta që janë jashtëzakonisht të adaptueshme për formën individuale të këmbëve dhe ato duken të guximshme dhe bashkëkohore.

Një person i mençur një herë tha se, nëse do të donim të qëndronim në një vend, do të kishim rrënjë në vend të këmbëve. Në Walkmaxx, shtojmë se çdo aventurë e madhe në jetë fillon me një hap të vetëm. Ne sigurohemi që ky hap të jetë sa më komod.

  • Walkmaxx krenohet me kënaqësinë e përdoruesve me 90%.

  • Një klient mesatar i Walkmaxx zotëron 3 palë këpucë Walkmaxx.

  • Walkmaxx ju jep komoditet maksimal në këmbë.