WalkMaxx është një markë e Studio Moderna, një kompani sllovene e cila është e pranishme në më shumë se 20 shtete Europiane me produktet e linjave Dormeo, Kosmodisk, Delimano, Kosmodisk, të cilat janë të pranishme në familjet e miliona njerëzve në të gjithë botën. Produktet të cilat janë interesante dhe të dobishme për shëndetin, shtëpinë dhe mirëqenien.

Linja e re Walkmaxx sjell mënyrën natyrale të të ecurit me teknologjinë më të fundit. Këpucët Walkmaxx janë dizenjuar për personat që duan të kenë një lëvizje të trupit sa më natyrale. Këpucët Walkmaxx janë bërë për të patur një trup të shëndetshëm për të gjithë familjen: nga fëmijëria deri në moshat e mëdha.

Çfarë i bën këpucët Walkmaxx kaq të veçanta?

Sholla e harkuar për rehati më të mirë

Këpucët WalkMaxx janë të veçanta falë shollës së harkuar dhe do ju japin një ndjesi të lehtë në të ecur!

Lehtësojnë dhimbjet e shpinës

Falë formës së tyre të re, këpucët Walkmaxx janë veçanërisht të rekomanduara për ata me dhimbje shpine!

Aktivizon muskujt më shumë se këpucët e zakonshme

Ata do t'ju ndihmojnë të forconi muskujt tuaj, të përmirësoni ecjen, dhe të digjni më shumë kalori!

Dyqanet tona janë hapur

Porosit online dhe ju sjellim produktin në shtëpi! #blingashtepia