Comfort wlp-line-kv wlp-line-kv

Linja Comfort

Këpucë të cilat ofrojnë ndjesinë sikur po ecni zbathur. Për të gjithë ata të cilët zgjedhin me kujdes këpucët, për më shumë rehati gjatë gjithë ditës dhe një shendet të mirë, pa dhimbje dhe enjtje këmbësh.

Me linjën Walkmaxx Comfort rehati në çdo hap me shollën e harkuar.