Fit wlp-line-kv wlp-line-kv

Linja Fit

Këpucë të cilat përmirësojnë qëndrimin dhe krijojnë një ndjesi sikur po ecni zbathur. Për të gjitha ata persona të cilët kanë dhimbje shpine, ndjehen të lodhur, kanë këmbët e enjtura apo ndjesinë sikur i ziejnë këmbët, dhimbje në pjesen e thembrës.

Me linjen Walkmaxx Fit, rehati në çdo hap me shollën e harkuar.

Dyqanet tona janë hapur

Porosit online dhe ju sjellim produktin në shtëpi! #blingashtepia