Trend wlp-line-kv wlp-line-kv

Linja Trend

Linja më e re e këpucëve Trend vjen me dizajn dhe ngjyra të cilat ndjekin tendencat më të reja. Për më shumë energji dhe siguri në çdo hap që ju hidhni.

Me linjen Walkmaxx Trend, rehati në çdo hap me shollën e harkuar.

Dyqanet tona janë hapur

Porosit online dhe ju sjellim produktin në shtëpi! #blingashtepia