Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

SI TË MASNI NUMRIN E KËMBËS?

GJENI MADHËSINË PERFEKTE PËR KËPUCËT TUAJA WALKMAXX

Këpucët e duhura dhe një përshtatje perfekte formojnë bazën për këmbë të shëndetshme dhe një ecje të shëndetshme. Nëse nuk jeni të sigurt për madhësinë dhe gjerësinë e saktë të këpucëve tuaj të ardhshme Walkmaxx, ne me kënaqësi do t'ju ndihmojmë të gjeni numrin e duhur.

Ju duhen dy fletë letre (madhësi a4), një laps dhe një vizore.

 • 1
  How to measure your foot - Step 1

  HAPI 1: VENDOSNI KËMBËN

  Vendosni fletët në dysheme. Qëndroni drejt mbi letër me thembra në mur. Sigurohuni që keni veshur çorapin që keni ndërmend të vishni me këpucët. Sigurohuni që të keni peshën tuaj të plotë në këmbë për matjen më të saktë. Ose ju ose dikush tjetër gjurmoni ngadalë rreth këmbës tuaj duke siguruar që stilolapsi ose lapsi të jenë në një kënd 90 gradë.

 • 2
  How to measure your foot - Step 2

  HAPI 2: MASNI GJATËSINË DHE GJËRËSINË

  1. Matni nga pjesa e prapme / qendrore e thembra deri në fund të gishtit më të gjatë.
  2. Matni pjesën tuaj më të gjerë të këmbës nga një skaj në tjetrin.

  Ju mund të dëshironi të provoni të masni këmbën tuaj disa herë për rezultate më të sakta

 • 3
  How to measure your foot - Step 3

  HAPI 3: GJENI NUMRIN TUAJ PERFEKT

  Në tabelë do të gjeni gjatësinë e këmbës suaj të matur. Pasi të identifikoheni, në kolonën tjetër do të përcaktojë madhësinë e këpucëve tuaja. Në kolonat e fundit, gjeni gjerësinë e këmbës tuaj për të përcaktuar se cila gjerësi e këpucëve mund t'ju nevojitet.

  Shënim: Për gjatësinë e këmbës, nëse jeni në mes të madhësive, gjithmonë lëvizni lart në madhësinë tjetër. Për gjerësinë e këmbës. Zgjidhni gjerësinë që jeni më afër.