Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë

RRETH NESH

PJESË E NJË GRUPI UDHEHEQES

Walkmaxx është pjesë e Studio Moderna, një platformë kryesore për tregtinë elektronike me shumë kanale dhe marketing të drejtpërdrejtë në Evropën Qendrore dhe Lindore. Me markat tona të besueshme dhe praninë në 23 tregje, ne arrijmë një grup më të madhse 370 milion konsumatorë.

Të gjitha markat tona kanë një mision kryesor: Të përmirësojnë jetën e përditshme dhe mirëqënien.

Walkmaxx nuk krijon vetëm këpucë, krijon dëshirën për të lëvizur, frymëzon ndjenjat e lirisë dhe promovon një mënyrë jetese më të mirë, në çdo hap që hidhni.

VLERAT TONA

Walkmaxx është e përkushtuar për:

REHATINË thelbin e çdo këpuce që kemi zhvilluar,

MË SHUMË RRETH TEKNOLOGJISË SONË

BESUESHMËRINË dhënë nga cilësia dhe përfitimet e premtuara,

INOVACIONIN që varet nga zgjidhjet e reja të rehatisë, nga thembra tek materialet e sipërme,

QËNDRUESHMËRI ndërsa përfshijmë zgjidhje dhe materiale të qëndrueshme për këpucët tona,

NATYRA ndërsa ne planetin tonë, ne përqendrohemi në qëndrueshmërinë dhe jetesën e ndërgjegjshme,

LËVIZJE sepse lëvizja është energji, dhe energjia është jetë. Të gjitha këpucët tona janë duke mundësuar një lëvizje më të lehtë, duke u dhënë përdoruesve besim për të kapur ditën.

Comfort Hub

LINJAT TONA

Këpucët tona janë të ndara në dy segmente. Walkmaxx Originals është nënlinja e Walkmaxx që përbëhet nga portofoli i modeleve me shollë të rrumbullakosur(harkuar). Walkmaxx Trend është nënlinja e Walkmaxx që përfshin të gjitha modelet që kanë një taban të sheshtë - »i rrafshët« do të thotë që nuk është i rrumbullakosur, por ka një konstruksion tjetër të vetëm që bazohet në një fund të sheshtë.

WALKMAXX ORIGJINAL

Walkmaxx Originals po personalizon mirëqenien, një jetë të ngadaltë të mbushur me momente dhe njerëz të çmuar, dhe një ndjenjë lirie - liri lëvizjeje, të jesh vetvetja dhe të bësh më të mirën çdo ditë duke shijuar komoditetin maksimal.

Comfort Hub

WALKMAXX TREND

Wakmaxx Trend ka të bëjë me aventurat, është një ndërthurje e shkretëtirës dhe jetës në qytet, është e re dhe dinamike, por asnjëherë duke kompromentuar komoditetin, ndërsa shijon jetën në maksimum.

Comfort Hub

MISIONI JONË

Rritja nga një kompani me një model këpucësh në 2010 në një markë me mbi 50 modele në portofolin tonë dhe prania në më shumë se 20 tregje është prova se po shkojmë në drejtimin e duhur. Duke kaluar gjithashtu në një të ardhme më të qëndrueshme, misioni jonë është të krijojmë këpucë të rehatshme që janë më të mirat për këmbët tuaja dhe planetin tonë.

  • Walkmaxx krenohet me kënaqësinë e përdoruesve me 90%.

  • Një klient mesatar i Walkmaxx zotëron 3 palë këpucë Walkmaxx.

  • Walkmaxx ju jep komoditet maksimal në këmbë.