Club5
0
0 Lekë
Losd fsdf sd
Nuk keni produkte në shportë
Photo
Video
-70%
ID: 106165972 SKU: 1000171200

Pajisje për të punuar tokën Tornadica

Përshkrim I shkurtër

Një pajisje dore inovative që mund të punoni, të gërmoni ose të prashisni tokën duke qëndruar lart. Nuk ju duhet të përkuleni ose të gjunjëzoheni kur punoni, do të ndiheni më pak të lodhur dhe do të bëni punën tuaj më shpejtë dhe më efektive.

Çmimi: 4,490 Lekë


Oferta: 1,340 Lekë

Pajisje për të punuar tokën Tornadica
Produkt në gjëndje. Dorëzimi:  2 ditë.
Na telefono në: 04 451 44 64
Më shumë

Një pajisje dore inovative që mund të punoni, të gërmoni ose të prashisni tokën duke qëndruar lart. Nuk ju duhet të përkuleni ose të gjunjëzoheni kur punoni, do të ndiheni më pak të lodhur dhe do të bëni punën tuaj më shpejtë dhe më efektive.

Më shumë
Detajet e produktit

Bëni punën tuaj në kopësht më të lehtë dhe më shpejtë me produktin inovativ Tornadica

Heqja e barërave të këqija, duke u përkulur vazhdimisht ose duke u gjunjëzuar kur gërmoni kopshtin me lopatë ose shat, është e mundimshme dhe do shumë forçë, e mbi te gjitha ju merr shumë kohë.

Me Top Shop Tornadica, një pajisje inovativ dore që mund të punoni, të gërmoni ose të prashisni tokën duke qëndruar lart. Nuk ju duhet të përkuleni ose të gjunjëzogeni kur punoni, do të ndiheni më pak të lodhur dhe do të bëni punën tuaj më shpejtë dhe më efektive.

Dizajn Ergonomik

Top Shop Tornadica është dizenjuar për të bërë punën tuaj në kopësht edhe më të lehtë dhe më pak të mundimshme.

1
2
3
4
 1. Dizajn ergonomikshpërndan në mënyrë të barabartë ngarkesën mes krahëve, shpinës, shpatullave dhe këmbëve
 2. Boshti i rregullueshëm mund të përshtatet në 3 pozicione të ndryshme sipas lartësisë dhe nevojave tuaja
 3. Doreza e harkuar bën punën thjeshtë me një rrotullim
 4. Këmbët në formë spirale mund të gërmojnë në çdo lloj toke:
  • të fortë
  • të thatë
  • me gurë
  • me rërë

Nxirrni barërat e këqija ose punoni tokën vetëm me 3 lëvizje të lehta:

Sekreti i Tornadicës qëndron në kembet e saj ne forme spirale që mund të shpojnë deri në 20 cm në tokë duke tërhequr të gjitha barërat e këqija ose duke punuar tokën pa dëmtuar të korrat. Largoni barërat e këqinj ose punoni tokën në vetëm 3 hapa të thjeshtë:

 • 1

  Pozicionoheni afër bimës

 • 2

  Vendoseni pingul me tokën

 • 3

  Tërhiqni barërat e këqija ose dheun

Zëvëndësoni pajisjet e shumta të punës me Tornadica 4në1

Ju ndodh shpesh që mes veglave të shumta që keni për kopshtin t'ju humbi dicka? Me Tornadica, 4në1 një pajisje dore e cila mund të zëvëndësojë shumë pajisje për punën në kopshtin tuaj. Mund ta përdorni për:

 • 1

  Për të prashitur dhe punuar tokën

 • 2

  Për të punaur rreth tokës pa e dëmtuar bimën

 • 3

  Për heqjen e barërave të këqija

 • 4

  Për të lëvizur barërat e këqija ose dheun në gropën e plehut

Materiale cilësore dhe shumë rezistente

Tornadica peshon vetëm 2.4 kg. Zgjidhni midis 3 niveleve të lartësisë nga 85 në 103 cm. Ajo do t'ju shërbejë për vite me rradhë. Pajisja është e paloshme për më shumë lehtësi në transport.

 • Material cilësor dhe rezistente

 • E palosshme për më shumë lehtësi në transport

Të dhëna teknike Shikoni përbërjen, materialet dhe specifikat e tjera teknike që do të përkëdhelin këmbët tuaja.
Përmasat gjërësi 60cm, lartësia nga 85 - 103cm

Vlerësimet e klientëve (0 Vlerësime)

Nuk ka komente për këtë produkt ...

Si e vlerësoni këtë Produkt? *

1 1 yll
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star